KORELİ İDOLLER ve KADINLAR KIYAFET ALIŞVERİŞİNİ NEREDEN YAPIYORLAR?

 

KORELİ İDOLLER ve KADINLAR KIYAFET ALIŞVERİŞİNİ NEREDEN YAPIYORLAR?


 herkese merhaba arkadaşlar. 
biliyorum ki bazılarınız çoktan Kore'ye gitti ve gideceksiniz.  fakat gitsekte gitmesekte Koreli kadınların son trendlere ayak uydurduğunu hepimiz biliyoruz.



bende bu bu bakımlı kadınların uygun fiyatlı olarak alışveriş yaptığı yerleri bir araştırayım dedim. ve işte bulduklarım :)

not: Korelilerin adres sistemine hastayım,  ne demek istediğimi aşağıyı okuyunca anlayacaksınız. şimdiden size bulmakta başarılar :D


BARİ EDİTİON:

bu mağaza satış hayatına ''Bagazimuri'' adıyla online olarak başlamış ve sonra mağazasını açmış. Bu mağazada 20li yaşların en şık ve trend ürünlerini bulabilirsiniz :)
  • ADRES: 38, dosan-daero2gil, gangnam-gu, seoul 
  • WEBSİTE: www.bagazimuri.com siteye gitmek için linki taklayın


İMVELY

Genç kadınların hedefi olan bu mağazadan da hem online alışverişinizi yapabilir, isterseniz de dükkana gidebilirsiniz. üstelik adresi Lotte young plaza, myeongdong ' da

adres: 67, namdaemun-ro , jung-gu, seoul
website : www.imvely.com


SPAO
hem günlük hemde ofis giyiminin mevcut olduğu bu mağaza her yaş grubunu kapsıyor. özellikle mağazanın çizgi karakterli tişörtleriyle biliniyor

adres: 15, myeongdong 8na-gil, seoul
website: www.spao.com


DONGDAEMUN FASHİON TOWN:

adından anlaşılacağı gibi burası Kore'nin moda kasabası. buraya muhakkak gidilmesi görülmesi gerek. burası bir sürü mağazanın, butiğin , yeni ve yükselen tasarımcıların bulunduğu yer olarak biliniyor . üstelik bu cennet 7/24 açık. rivayetlere göre ayrıca burası gece bile yerli-yabancı alışveriş tutkunlarıyla dolu doluymuş. 

adres: dongdaemun tarih ve kültür parkı  istasyonu çevresi ,Seoul


DOOTA DUTY FREE SHOP 

Geceleri küçük indirimler yapan yerdir. 
adres: 275, jangchungdan-ro, jung-gu ,seoul



(not: görseller alıntıdır. yazıyı yazarken kaynak olarak ''discorver korea, ladies special 2017 den çeviri yaparak yaralandım)


Yorumlar